Søndagens fotballrykter

Det er mange av de samme navnene som går igjen også i dagens ryktespalte. Forsvaret er som kjent første ledd som må forsterkes og det er primært på stopperplass behovet er prekært. Heinze returnerer mest sannsynlig til Argentina, Juan er fortsatt usikker med tanke på en retur til Flamengo, mens fristen for å benytte seg av opsjonen på Simon Kjær er utløpt. Dermed sitter Roma igjen med Nicolas Burdisso som ikke har spilt en obligatorisk kamp siden han ble skadet på landslagsoppdrag for Argentina i november. Som tidligere nevnt er Leandro Castan fra Corinthians så godt som klar, og overgangen vil trolig bli offentliggjort når den brasilianske stopperen er ferdig med Copa Libertadores. Hans lagkamerat Dodó skal også på det nærmeste være klar.

Angelo Ogbonna og Rolando er navn som fortsatt nevnes, men begge vil trolig koste mer enn Sabatini er villig til å betale. Nevnte Simon Kjær kan fortsatt ha en fremtid i Roma dersom Wolfsburg er villig til å låne ham ut en sesong til eller eventuelt senke priskravet fra 7 til 2-3 millioner euro. Med et godt EM-sluttspill kan dog prisen øke og Kjær bli aktuell for flere klubber. I så måte var det en god start dansken fikk med sin gode forestilling mot Nederland.

Nytt navn av dagen er Jorge Fucile. Kjent for de fleste fra Porto er uruguayaneren for øyeblikket på lån i brasilianske Santos. Han skal være tilgjengelig for 3-5 millioner euro.

Cagliari skal visstnok ha avslått et bud fra Spartak Moskva pålydende 12 millioner euro for Davide Astori. Roma, Milan og Juventus er alle interessert i stopperen som kun har ett år igjen av sin kontrakt hos øylaget. Mathieu Flamini har enda ikke signert under på den nye kontrakten han har blitt tilbudt av AC Milan og i kulissene føger Roma, Marseille og Malaga med på situasjonen til franskmannen.

Roma skal også ha følere ute for Pedro Obiang fra nyopprykkede Sampdoria. Sampdoria skal på sin side ha bestemt seg for å hente Romas talentfulle unggutt Adrian Stoian. Mattia Destro er et navn som fortsatt linkes til Roma. Genoas president Preziosi sier at de har mottatt et bud fra Roma, men at han i utgangspunktet vil forhandle med Inter hvor Destro tilbrakte sine unge fotballår. Spilleren selv har sagt at han har meget lysten til å spille under Zeman og med Totti, men han har tidligere også småsmisket med både Juventus og Inter. Når det er sagt virker det som om Roma er mest giret på å signere spilleren.