Cicinho: «Jeg har hatt et alkoholproblem»

Det er åpenbart at det ikke bare var på banen det gikk trått for  Cícero João de Cézare, eller bare Cicinho, under tiden i Roma. I et oppsiktsvekkende intervju med det brasiliansk TV-programmet Esporte Fantastico avslører backen at den triste fotballtilværelsen etter hvert førte til at han utviklet et alkoholproblem.

”Jeg dro til Trigoria og gjennomførte treningen, men jeg visste at når søndag kom ville jeg  ikke spille. Så da dro jeg hjem, røykte, og drakk meg full. Jeg hadde kasser med øl og annen alkohol stående hjemme og enten drakk jeg alene eller med falske venner. Jeg likte å dra på byen, drikke og hadde ingen kontroll. Jeg drev ikke med narkotika, men det var bare på grunn av at vi blir testet. Hadde det ikke vært for det hadde jeg nok drevet med det også.”

Den kontraktløse backen skal nå ha lagt problemene bak seg og ønsker å fortsette karrieren i Europa.

”Alkohol er det verste stoffet i hele verden og på det verste vurderte jeg å forlate fotballen fullstendig. Men nå ønsker jeg å fortsette å spille. Agenten min ser på muligheter i Brasil og Europa, hvor min kone og jeg ønsker å bli værende.”

Vi ønsker Cicinho all mulig lykke på ferden i sitt videre fotballiv og håper de mørke stundene er et tilbakelagt kapittel.