Roma slo Parma i konvolutten – Borini er Roma-spiller

Etter flere dagers hektiske forhandlinger, lyktes ikke Parma og Roma å komme til enighet om en avtale for motpartens eierandel i Fabio Borini. Dermed ble oppgjøret av deleierskap sendt til ‘konvoluttene’, blindauksjonen som oppstår ved slutten av deleierskap.

Roma skal angivelig ha lagt inn €4.9m, mens Parma nøyde seg med €4.2m. Dermed er Fabio Borini – ifølge ubekreftede rapporter – nå 100% Roma-spiller. Den endelige avklaringen kommer i morgen kl 12:00 når konvoluttene åpnes.

Siste ord er imidlertid ikke sagt. I kulissene lurker Liverpool, som nå ledes av Brendan Rodgers. Borini ble trent av Rodgers i Swansea og det går sterke rykter om at han nå vil hente spilleren til Liverpool.

Det er ikke utenkelig at Roma vil komme til å selge, dersom et godt bud kommer på bordet. Borini er nemlig ikke en typisk Zeman-spiller, og det kan tenkes at Roma heller vil forsøke å bruke pengene på noe annet. Som Lorenzo Insigne.

I første omgang tyder uansett det meste på at Fabio Borini er Roma-spiller, og dermed kan eventuelle forhandlinger mellom Roma og Liverpool nå starte.

Her er dagens øvrige overganger:

Luca Antei,  midtstopper, født i 1992:
Har vært på lån til Grosseto denne sesongen. Grosseto benyttet seg av opsjon på deleierskap, men Roma svarte med kontra-opsjon pålydende €0.1m. Spilleren returnerer til Roma.

Gianluca Caprari, høyreving, født i 1993:
Har vært på lån til Pescara denne våren. Pescara benytter seg av opsjon på deleierskap og betaler Roma €1.2m. Spilleren blir i Pescara.

Marco D’Alessandro, høyreving, født i 1991:
Har vært på lån til Verona denne sesongen. Verona benyttet seg av opsjon på deleierskap, men Roma svarte med kontra-opsjon pålydende €0.1m. Spilleren returnerer til Roma.

Alessandro Florenzi, midtbanespiller, født i 1991:
Har vært på lån til Crotone denne sesongen. Klubben benytter seg av opsjon på deleierskap og betaler Roma €0.25m. Spilleren blir i Crotone. NB: Kun midlertidig, ventes å bli hentet tilbake til Roma foran neste sesong.  

Paolo Frascatore, venstreback, født i 1992:
Har vært på lån til Benevento denne sesongen. Benevento benyttet seg av opsjon på deleierskap, men Roma svarte med kontra-opsjon pålydende €0.25m. Spilleren returnerer til Roma.

Alessandro Malomo, midtstopper, født i 1991:
Har vært deleid med Albinoleffe denne sesongen. Roma har kjøpt spilleren tilbake for et beløp på €0.1m. Spilleren returnerer til Roma.

Mattia Montini, spiss, født i 1992:
Har vært på lån til Benevento denne sesongen. Benevento benytter seg av opsjon på deleierskap og betaler Roma €0.2m. Spilleren blir i Benevento.

Stefano Pettinari, midtbane, født i 1992:
Har vært på lån til Crotone denne sesongen. Crotone benytter seg av opsjon på deleierskap og betaler Roma €0.25m. Spilleren blir i Crotone.

Adrian Stoian, midtbane, født i 1991:
Har vært på lån til Bari denne sesongen. Bari benytter seg av opsjon på deleierskap og betaler Roma €0.3m. Spilleren blir i Bari.

Junior Tallo, spiss, født i 1992:
Har vært på lån til Roma denne sesongen. Roma benytter seg av opsjon på deleierskap og betaler Chievo €1m. Spilleren blir i Roma.