Mercato: Stille før stormen?

Drakampen fortsetter. Marquinhos skjebne i Roma ser ennå ikke ut til å være sikker, til tross hva kilder som for eksempel Sky meldte i går kveld. Den sympatiske brasilianerens agent skal i dag ha meldt på Twitter at ingenting er sikkert rundt hvor Marquinho vil havne, da det fremdeles ikke foreligger enighet mellom partene. Fasiten på denne prutekrigen vil vi i det minste få svar på i løpet av noen få dager.

Det er mer enn man kan si om flere andre navn som sirkulerer i samme setning eller bisetning som Roma om dagen. Agentene rundt omkring koser seg med media om dagen, og både bekrefter og avkrefter kontakt, interesse og beundrende blikk både hit og dit. Alexander Merkels agent uttalte i dag at han slett ikke har hatt kontakt med noen represantanter fra hovedstaden, og at han forventer at Merkel vil bli værende i Genoa kommende sesong. Moussa Sissokos agent sier at han gjerne vil ta en prat med Walter Sabatini, men at ingenting konkret har tatt sted foreløpig.

Andre veien ryktes det om at Bologna har begynt å snuse på Gabriel Heinze. Det forventes fra de fleste hold at veteranen ønsker seg tilbake til hjemlandet for å avslutte karrieren, men man skal ikke se bort fra at det frister med en sesong til i Europa for mannen som i fjor viste at han i det minste ikke har mangel på entusiasme og grinta.

Når det gjelder Borinis fremtid, har hans agent uttalt at oppstyret rundt Liverpools interesse av hans klient  ikke er så mye å snakke om, da Fabio Borini nå er Roma-spiller og at han går ut i fra at Roma har planer som inkluderer 21-åringen. Egentlig er dette et aldri så lite oppgulp fra det Borini selv uttalte for et par dager siden.

Det virker altså som det, med unntak av Marquinho, er mye som står på vent og at både agenter og spillere av den grunn har holder kortene tett inntil brystet. Forhåpentligvis vil ting løsne om ikke så altfor lenge, da det sakte men sikkert begynner å nærme seg pre-season.