Møtevirksomhet på Trigoria

I dag legges store deler av grunnlaget for hva som kommer til å skje i og rundt AS Roma de kommende månedene. I Roma sitter Mark Pannes og styrer møtevirksomheten, som eneste amerikaner på Trigoria for øyeblikket. I USA sitter Thomas DiBendetto, Roberto Cappelli og Giuseppe Marra som er tilkoblet via videokonferanse. Det forventes at møtet skal ta stilling til Romas transferbudsjett, transferpolitikk og status rundt ny stadion. Pressekontakt i Roma, Elena Turra, ga journalister beskjed klokken 14.45 at ingen av styremedlemmene kom til å uttale seg om møtet. Derimot vil det bli sluppet en pressemelding senere i kveld.

Man kan i det minste forvente seg utvikling rundt stadionsaken der det ryktes at eiendomskonsulentene i Cushman and Wakefield skal ha en liten smørbrødliste med områder egnet til å etablere et nytt hjem for AS Roma klare. Vi følger utviklingen!

Mark Pannes- ensom amerikaner i Roma