Mercato: Ogbonna, Bradley og Destro

Sabatini, ikke akkurat på sommerferie.

Angelo Ogbonna, Michael Bradley og Mattia Destro. Én spiller i hvert ledd. En midtstopper, en midtbanespiller og en spiss. Slik det ser ut nå, er det disse tre Sabatini forsøker å signere for å styrke sentrallinjen.

Michael Bradley er mer eller mindre klar for Roma, og det gjenstår kun å komme til enighet med Chievo om hvilke spillere som skal bli sendt motsatt vei. I skrivende stund ser det ut som at Leandro Greco og Giammario Piscitella vil kunne bli brukt i en denne byttehandelen.

På midtbaneplass er også Tachtsidis bare detaljer unna overgang til Roma. Her ventes det €1.5m pluss bytte av en spiller, sannsynligvis Andrea Bertolacci.

Midtstopper Leandro Castan er også bare en bekreftelse unna Roma-overgang. 02:50 natt til i morgen spiller han andre oppgjør av finalen i Copa Libertadores. Deretter kan han bli bekreftet som Roma-spiller. Venstreback Dodò ble, på sin side, bekreftet i går kveld, og Roma har presentert ham med denne videoen. Brasilianeren har signert en kontrakt som går ut sommeren 2017.

Da er det mer usikkerhet knyttet til Ogbonna og Destro, Zemans to store ønsker på overgangsmarkedet. Slik det ser ut forhandler Roma og Torino om en større totalpakke som bringer Ogbonna til Roma og €7-8m pluss en rekke andre spillere motsatt vei. Det snakkes blant annet om Stefano Guberti, Adrian Stoian, David Pizarro og Matteo Brighi. Når det gjelder Destro er saken fortsatt ekstremt komplisert, men Roma ser ut til å ha en liten ledelse over de andre klubbene.