Leandro Castan: «Jeg drar til Roma»

Leandro Castan - 25 år, Corinthians. Klar for Roma

Den mye omtalte brasilianske midtstopperen Leandro Castan bekrefter i dag at han drar til Roma. Uttalelsen kommer like etter at han spilte en viktig rolle for Corinthians i deres suksessfulle jakt på klubbens første Copa Libertadores-tittel noensinne:

-Alt rundt overgangen til Roma er definert. Det er et veldig godt tilbud. Jeg forlater Corinthians med følelsen av å ha gjort det meget godt, forteller han til Radio Bandoirantes.

-Jeg snakket mye med familien min før jeg traff en beslutning. Nå er jeg på et godt tidspunkt i karrieren min. I begynnelsen var det vanskelig, men nå forlater jeg klubben med en suksess. Fotballspillere har korte karrierer, og man må ta de mulighetene man får. Roma tar sjansen på meg og det gjør meg entusiastisk. Jeg håper å møte forventningene.

Overgangen er foreløpig ikke gjort offisiell, men dette ventes å komme på mandag når papirene har blitt mottatt fra Brasil (det samme gjelder trolig Michael Bradley). Ifølge Sky betaler Roma €5.4m for midtstopperen. Castan kommer til å tjene €1.5m i året pluss bonuser, mens han også får en signing on fee på €0.3m.

Det er ikke bare Castan som er het på overgangsmarkedet. Roma bekrefter i dag at Federico Viviani går på lån til Padova. Serie B-klubben har opsjon på deleierskap for €1.8m, men denne gangen har Roma også sikret seg mot-opsjon. Samtidig bekrefter også Roma at 50% av Alessandro Florenzi er kjøpt tilbake for €1.25m. Spilleren er allerede på ritiro med Roma, og dette kommer følgelig ikke som en stor overraskelse.

En annen spiller som ventes å skifte beite, er evigunge Matteo Brighi. Midtbanespilleren, som var på lån til Atalanta forrige sesong, blir denne gangen sendt på lån til Torino.

Det heteste ryktet i skrivende stund handler om José Bosingwa. Høyrebacken er kontraktsløs og skal angivelig være i forhandlinger med Roma. Portugiseren krever imidlertid €3.5m i 3 år, noe Roma ikke skal være nevneverdig interessert i å etterkomme. Samtidig ryktes det også om en fornyet interesse for midtstopperen Bruno Uvini.