Roma forhandler om Sebastian Jung

Sebastian Jung seiler opp som det heteste navnet på høyreback

José Bosingwa har valgt et annet alternativ (trolig Tottenham) og brasilianske Ivan Piris ser ut til å havne i Sevilla. Nå tyder mye på at Sebastian Jung blir Romas forsterkning på høyreback.

Den unge tyskeren er et nokså (helt?) ubeskrevet blad for de aller fleste. Jung er født i 1990 og holder for øyeblikket til i Eintracht Frankfurt, som nå denne våren rykket opp til 1.Bundesliga.

Ifølge flere italienske medier pågår det nå konkrete forhandlinger mellom Roma og Eintracht Frankfurt. Sky-journalist Gianluca Di Marzio hevder at Roma har tilbudt €1.5m for lån med obligatorisk kjøp neste sommer til €3.5m. Tyskerne på sin side skal kreve €4.5m i kjøpsklausulen neste sommer. Det antas å være mulighet for at avtalen kommer på plass for €1.5m + €4m.

I øvrige nyheter kan det meldes at Chievos sportssjef Sartori bekrefter at salget av Michael Bradley til Roma er like rundt hjørnet: «Forhandlingene med Roma er på et meget avansert stadie, men enda ikke helt i mål. Så lenge det mangler signatur svart på hvitt vil jeg ikke kalle det offisielt. Det er noen få detaljer igjen, men jeg vil ikke kalle det problemer.»

Det samme gjelder Panagiotis Tachtsidis, omtalt av Genoa-sportssjef Capozucca: «Tachtsidis til Roma? Ja, men det mangler tekniske detaljer. Roma må løse en problemstilling rundt hvem som blir sendt motsatt vei. Bertolacci? Roma vet hvor vi står». Tachtsidis gjennomførte i dag den medisinske testen med Roma og er ventet til ritiro om noen dager.

Capozucca sier også at Roma har gjort alt de kan for å signere Mattia Destro, men at problemet ligger i Siena, som sitter på motsatt halvdel. Et kjøp av Destro kan være aktuelt dersom Fabio Borini blir solgt, men Sabatini sier samtidig at det er flere aktuelle spillere enn det tidligere Inter-talentet.

Fabio Borini ser uansett ut til å være på vei ut. Sjansene er i alle fall til stede, noe hans agent Marco De Marchi også bekrefter: «Roma har informert oss om interessen fra Liverpool. Nå venter vi bare å på se hva Roma velger å gjøre».