Arena: «Jung er meget sterk både defensivt og offensivt»

Sabatini har festet blikket på tyske Sebastian Jung. Spilleren kan bli klar for Roma innen kort tid dersom Sabatini klarer å komme til enighet med Eintracht Frankfurt. Men hvem er egentlig den unge tyskeren?

Sebastian Jung rykker stadig nærmere en overgang til Roma

FIFA-agent Salvatore Arena, som har spesialisert seg på tysk fotball, har i dag blitt intervjuet av Radio IES (gjengitt av laroma24.it): «Jung kan minne om Philip Lahm. Han er et produkt av Frankfurts ungdomsakademi, meget sterk både defensivt og offensivt, løper mye og har glimrende innlegg. Han er ikke ennå en spiller av internasjonal størrelse, men det kan han bli i Roma.»

Interessen er/har vært stor både i Tyskland og Italia. Ifølge Arena fikk Bayer Leverkusen avslått et bud på €3m, mens Inter var først i Italia til å vise interesse for 90-modellen. Interessen fra Roma er imidlertid sterkere: «Roma presser mye hardere for en overgang. Gutten er også mer fristet av Roma enn Inter», fortsetter Arena.

Gårsdagens rapporter antyder at Roma må ut med €1.5m i lånesum, samt en obligatorisk kjøpsklausul pålydende €4.5m, men ifølge Arena kan spillerens ønske også bli utslagsgivende for forhandlingene: «Roma må gjøre en betydelig økonomisk investering for å signere Jung,  men siden spilleren insisterer på å dra til Italia, tror jeg også at Eintracht Frankfurt til slutt vil bøye seg for hans ønske.»

Dermed kan det se ut som Roma gjør nok et ungt kjøp. Arena tror Jung er klar for oppgaven: «Han er en tøff gutt som allerede har spilt mange kamper for Frankfurt. Du kan ikke sammenligne unge tyskere med unge italienere. I Tyskland kastes de i ilden fra de er 18-19 år.»

Det er ingen konkrete nyheter i dag rundt denne overgangen, men det er betydelig bevegelse på Romas overgangsmarked. Det vil ikke komme som en overraskelse dersom det siver ut hvit røyk fra Roma i løpet av dagen.