Mercato: 5 spillere på vei inn?

Det kan i løpet av kort tid være duket for et storinnrykk i de italienske alper med kanskje hele 5 spillere på vei inn. Noen er bortimot bekreftet, mens andre virker stadig mer sannsynlig. Her er oversikten:

1. Leandro Castan

Den brasilianske midtstopperen har selv bekreftet at han drar til Roma, men fikk en velfortjent ferie etter å ha hevet Copa Libertadores-pokalen med Corinthians. Fra Italia hevdes det at Roma i løpet av dagen kommer til å sende inn de siste papirene til forbundet, og at overgangen deretter blir offisiell.

2. Michael Bradley

Overgangen har tatt mer tid enn ønskelig, mye på grunn av at Leandro Greco til slutt avslo muligheten for å dra motsatt vei. Ifølge en rekke aviser har klubbene nå kommet til enighet. Tuttomercatoweb melder om €3.5m + halvparten av Adrian Stoian, som må sies å være en svært god avtale for Roma. Ifølge Romanews ventes amerikaneren til Brunico i løpet av kvelden.

3. Panagiotis Tachtsidis 

Den unge grekeren er tiltenkt en rolle som backup for Daniele De Rossi. Dette bekreftet Zeman på gårsdagens pressekonferanse. Tachtsidis har allerede fullført den medisinske testen, og har tilbragt den siste uken på hotell i Roma i påvente av nyheter rundt sin egen overgang. Genoa-president Preziosi har selv bekreftet at overgangen er meldt inn til forbundet, men dette blir ikke offisielt før Roma har fornyet kontrakten til Andrea Bertolacci, slik at han kan bli sendt på deleierskap til Genoa. Dette ventes å bli gjort i løpet av de neste to dagene.

4. Ivan Piris

Med Ivan Piris beveger vi oss fra bekreftet til sannsynlig. Den unge paraguayaneren var på det nærmeste klar for Sevilla, men takket være en mellommann i Spania har høyrebacken avstått fra å signere kontrakt med spanjolene. I påvente av Roma. Og Sao Paolo har nå akseptert budet fra Roma, skal vi tro blant andre Sky og Il Messaggero. €1m for lån med opsjon på kjøp for €4m. Samtidig eksisterer det fortsatt en viss interesse for Sebastian Jung, og dersom Roma kommer til enighet med Eintracht Frankfurt vil muligens Piris-overgangen klappe sammen. Eventuelt hentes begge mens Rosi selges…

5. Mattia Destro

Etter salget av Borini har ryktene rundt Destro virkelig tatt fart igjen. Destro scoret 12 mål på 30 kamper for Siena forrige sesong, og er foruten Roma ønsket av Juventus (stadig svakere interesse), Inter (vil hente hjem spilleren de produserte) og Milan (likvide etter salg av Thiago Silva og formodentlig også Ibrahimovic). Roma ser likevel ut til å være i førersetet. Det meldes fra flere hold om et avgjørende møte mellom Genoa og Siena i løpet av dagen, og det vil deretter bli enklere å se hva som kommer til å skje med talentet.