Preziosi: – Avtale med Roma

Genoas president Enrico Preziosi – kjent for å selge leketøy, men kanskje fremfor alt presidentverv i Genoa C.F.C, bekrefter mandag kveld at Roma og Genoa har en enighet om Mattia Destro: «Hvis vi kjøper Sienas halvdel i Mattia Destro, så har vi allerede en avtale om å selge til Roma.»

Nøkkelen til Mattia Destro i giallorosso ligger dermed i forhandlingene mellom Siena og Genoa, og ifølge Sky skal det nemlig også være enighet mellom de to klubbene. Den vanligvis godt informerte TV-kanalen mener å vite at Genoa kjøper Sienas halvpart i kontrakten for €7m samt deleierskap av en annen spiller.

Dersom nyhetene stemmer kan det dermed se ut til at Mattia Destro, etter mye om og men, omsider havner i Roma. En indikasjon på at noe kan være i emning, kom da Siena spilte treningskamp uten Mattia Destro på banen. En annen kom da Inter-president Massimo Moratti sarkastisk svarte «Jeg er virkelig desperat, det er grusomt» da han ble spurt om Preziosis uttalelser.

Det er foreløpig uklart hva Mattia Destro-avtalen eventuelt vil innebære rent økonomisk, men i løpet av dagen har det kommet antydninger om at Marco Borriello kan bli sendt motsatt vei. Mye avhenger her av Alberto Gilardino, som rykker stadig nærmere russisk fotball. I så måte kan det bli vinn-vinn for Roma, som desperat forsøker å kutte ned på lønnskostnadene.

I løpet av dagen har også Juan offisielt meldt overgang til Internacional. Det samme gjelder Gianluca Curci, som går på lån (med opsjon) til Bologna. Her er en oversikt over alle bekreftede overganger hittil i sommer.