Live: Hektisk møteaktivitet om Mattia Destro

Oppdateres utover onsdagskvelden

00:00: Juventus lurker i kulissene

Preziosi bekrefter igjen at Genoa har en avtale med Roma. Forklarer journalister at de har gitt et bud til Siena og at det gjenstår å se om de aksepterer. Dersom budet ikke aksepteres vil veien åpne seg for andre klubber. Sky melder at Juventus lurker i kulissene, med jevnlig kontakt med spillerens agenter. Morgendagen vil avgjøre mye.

20:30: Intet nytt

Helt stille rundt Destro den siste timen, men det ventes nyheter utover kvelden. 

19:30: Agenten uttaler seg

Foreløpig ingen avtale, ifølge spillerens agent Vigorelli. Han sier imidlertid at den kan komme når som helst.

19:15: Møte ferdig

Sky-journalist Manuele Baiocchini melder at møtet mellom Roma og Destros agenter er over. Møtet skal ha vært positivt. Ifølge Di Marzio forlot Sabatini møtet med en spøk: «Angrepet vårt er sterkt nok som det er.»

19:00: Status

Det har i løpet av dagen pågått en rekke møter mellom trekanten Roma-Genoa-Siena. Sabatini landet i Milano tidligere i dag, og møtte  like etter Mezzaroma (Siena) og Preziosi (Genoa) for samtaler om den deleide spissjuvelen. Ifølge siste rapporter fra Sky Sport mangler det en endelig avtale mellom Siena og Genoa, men Roma har likevel innledet kontraktsforhandlinger med spillerens agenter. All aktivitet pågår nå på Hilton-hotellet i Milano.

PS: Leandro Castan er offisielt Roma-spiller. Roma betaler €5m for den brasilianske midtstopperen.