Di Marzio: Genoa og Siena er enige

Gianluca Di Marzio melder i kveld om enighet mellom Genoa og Siena. Det skal ifølge journalisten kun gjenstå formaliteter før nyheten offentliggjøres.

Klubbene satt i dag i møter for å finne en løsning på situasjonen, og det skal de nå ifølge Di Marzio ha funnet. Partene møtes i morgen for å ratifisere avtalen. Genoa betaler 7 millioner euro pluss halve kontrakten til målvakten Eugenio Lamanna for Destros 50%.

Samtidig har detaljene rundt Destros ventede overgang blitt lekket. Sky Sport hevder at Destro i første omgang vil bli lånt ut til Roma for 5 millioner euro der Roma vil ha opsjon på å gjøre avtalen permanent sommeren 2013 for 7 millioner euro. Nå meldes det derimot at Valerio Verre, og ikke Piscitella, vil gå motsatt vei i deleierskap som en del av avtalen. Forhandlingene ventes ifølge Di Marzio likevel å gå uten de store problemene. Skulle det mot enhver formodning ikke gå mot en enighet mellom Genoa og Roma vil Juventus stå klare til å sitte rundt forhandlingsbordet med Preziosi og co.

Kilde: Sky Sport