Ivan Piris til medisinsk sjekk

Ivan Piris er Romas nye høyreback

Jakten på høyreback har ledet Roma til paraguayanske Ivan Piris. Den 23 år gamle Sao Paolo-spilleren er i skrivende stund på del 2 av sin medisinske sjekk på Gemelli-klinikken. Den første delen ble gjennomført tidligere i dag.

Høyrebacken ventes å signere en kontrakt med Roma i løpet av kvelden. Det skal i første omgang dreie seg om et lån til €1m, men Roma har også opsjon på kjøp for €4m neste sommer.

Ivan Piris var på det nærmeste klar for Sevilla da Sabatini angivelig – ved hjelp av en mellommann i Spania – fikk overbevist spilleren om å vente med å signere. Ivan Piris valgte å vente og havner nå i Roma.

Samtidig ruller også Sirkus Destro videre uten noe lysning i horisonten. Det ble meldt i diverse italienske medier at spillerens agenter skulle møte Roma i løpet av mandagen, og de to hadde bestilt fly til kl 18:00 i kveld.

Ifølge Sky har duoen imidlertid kansellert denne flighten og møtet er nå utsatt til i morgen. Hva som skjer med Mattia Destro er nå svært usikkert, selv om de fleste avisene fortsatt holder Roma som favoritter.