Destro har valgt Roma!

Oppdateres fortløpende i bunnen av artikkelen

Teleradio Stereo var første ute med nyheten, allerede 9:15 meldte de at Roma hadde, etter lange møter mandag kveld, kommet til enighet med Mattia Destro om de personlige betingelsene. Deretter ble Sienas sportssjef, Stefano Antonelli, sitert på å ha sagt at han ikke kunne forestille seg en situasjon som skulle forhindre Destro i å bli klar for Roma.

Sky Sport-journalisten Gianluca Di Marzios første oppdatering for dagen var også et faktum i løpet formiddagen. Di Marzio hevder Roma og Destro har blitt enige om en fireårskontrakt som gir spissen en årslønn på 1,5 millioner euro den første sesongen. Sabatini og Destros agenter ventes å møte til lunsj i dag for å finpusse de siste detaljene før man sender Destro på avårde til medisinsk test. Sabatini og Destros agenter skal ifølge Di Marzio ha forhandlet på telefon i natt til så sent som kl 04:00. Destro har dermed valgt Roma og avslått kontraktstilbud med bedre økonomiske rammer fra Juventus og Inter. «Destro til Roma, og endelige får vi se den hvite røyken,» avslutter Di Marzio.

Sky Sport melder deretter at Mattia Destro ikke deltar på dagens trening for Siena. Han trener alternativt på treningsstudioet. Han kan dermed allerede i ettermiddag pakke sine saker og forlate Sienas ritiro.

Oppdateringer

11:49 – Sabatini og Destros agenter har avtalt et møte i dag kl 13:00.

14:33 – Sabatini sitter i et møte med Destros agenter på Hotel Visconti i Milano. Partene har kommet til en muntlig enighet om en femårskontrakt med en årslønn som stiger fra €1,5m til €2,1m i løpet av femårsperioden.

18:00 – Både La Gazzetta dello Sport og Sky melder samtidig at Roma har kommet til enighet med Mattia Destro. Gianluca Di Marzio skriver på sin hjemmeside at agentene Vigorelli og Contratto har signert avtalen. Mattia Destro er – med andre ord – Roma-spiller!