ASRoma.no søker skribenter!

Hvem er vi?

Etter å ha sett dagens lys sommeren 2006 har ASRoma.no raskt utviklet seg til å bli et av de mest populære og oppdaterte nettstedene for italiensk fotball i Norge. I dag har siden inntil 2000 unike treff daglig, og blir jevnlig sitert i både norsk og utenlandsk media. Sommeren 2010 så også  Roma Club Norvegia, den offisielle norske supporterklubben for AS Roma, dagens lys som en følge av aktiviteten rundt nettstedet. I forbindelse med ny sesong, ny hjemmeside samt ny redaksjonsstruktur gjør vi som i giallorossi; vi styrker stallen! Vil du være med på laget?

Hva gjør en skribent?

Som skribent for AS Roma får du bl.a. mulighet til å skrive forhåndsomtaler og kamprapporter til Romas kamper, generelle nyheter og artikler rundt klubben. Videre vil vi denne sesongen øke vår satsing på sosiale medier som Facebook og Twitter. Hele redaksjonen deltar i arbeidet med å oppdatere profiler nettstedet/supporterklubben har på disse. Det legges opp til at skribentene skal få utholde seg tilnærmet fritt. Som en slags kvalitetssikring vil alle nye skribenter få oppnevnet en «fadder» som går gjennom nyhetssaker før de publiseres, og gir råd.

Hvem kan søke?

I utgangspunktet kan alle norske romanisti søke. Noen forutsetninger må imidlertid være tilstede for å bli vurdert. Disse er:

– Du må ha tid til å kunne delta fast. Med fast mener vi at du må påregne å kunne skrive en sak på siden av større eller mindre omfang ukentlig). I så måte er det fordelaktig om man er student, evt. vet at man faktisk har tid til å bidra fast på sidene våre, slik at ikke det for ofte blir for mye som må delegeres til andre.

– Du må holde en relativt høy språkstandard i artikkel/nyhets-sammenheng. Gode kunnskaper i engelsk er en stor fordel, og andre språk (italiensk) er i tillegg en bonus.

Unge romanisti oppfordres til å søke, men lav alder er ingen forutsetning. Alle søkere oppfordres også til å legge ved en egenprodusert nyhetsartikkel eller artikkel til søknaden.

Øvrig informasjon

ASRoma.no drives på frivillig basis, så det er med andre ord ingen godtgjørelse for å bidra. Til gjengjeld får du verdifull erfaring med å skrive nyhetssaker på nett og være del av en redaksjon, samt muligheten til å bidra rundt et emne man er oppriktig interessert i.

Nærmere sesongstart kommer vi tilbake til de aktuelle kandidatene med beskjed om hvem som får være med som skribent for kommende sesong, samt informasjon om de mer praktiske aspektene rundt hvordan oppdateringer på asroma.no gjøres.

Fristen for å søke er 15. august.

Søknad sendes til: webmaster@asroma.no.

Øvrige spørsmål kan rettes til frode@asroma.no, eller legg igjen en kommentar i kommentarfeltet.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Daje ROMA!