Flere på vei ut, Piris på vei inn

Alt tyder på at Ivan Piris blir Roma-spiller. Backen fra Paraguay gjennomførte medisinsk test allerede mandag og har siden den tid måttet vente på at klubbene fikk løst de siste detaljene rundt overgangen. Nå skal disse flokene ha blitt løst og paraguayaneren skal være klar til å trekke på seg verdens vakreste farger. Det skal dreie seg om en låneavtale på 1 million euro med opsjon på kjøp for 4 millioner euro. Piris skal på det nærmeste ha vært klar for Sevilla da Roma kom på banen. Piris skal selv ha foretrukket en overgang til Den Evige Stad. Det ventes at Piris vil bli presentert sammen med Mattia Destro når alle byråkratiske prosesser er gjennomført. De siste detaljene i Destro-avtalen blir nå meislet ut på Trigoria av Sabatini, Capozzuca, Mezzaroma, Davide Lippi og Giovanni Ferro. De to sistnevnte er agentene til henholdsvis Verre og Piscitella, som begge inngår i Destro-avtalen.

I annet mercatonytt er det fortsatt usikkerhet rundt fremtiden til Gabriel Heinze. Argentineren har fått full valgfrihet av klubben og slites nå mellom å gå på en ny sesong for Roma eller å returnere til Argentina og Newell’s Old Boys. Zeman vil gjerne ha Heinze med på bakgrunn av hans evne til å kunne dekke enhver posisjon i den bakre fireren. Dog vil han ikke være noe førstevalg og det er dette som gjør at Heinze vurderer å vende snuten hjemover all den tid han ønsker å spille regelmessig.

En spiller Roma er desperate etter å bli kvitt er Simone Perrotta. Verdensmesteren har utspilt sin rolle på Olimpico og klubben ønsker å frigjøre rom i lønnsbudsjettet ved å kvitte seg med spilleren som ikke en gang fikk være med til USA. Perrotta skal allerede ha avslått et tilbud fra Siena og Roma-fan Serse Cosmi, men Toscana-klubben skal ikke ha gitt opp håpet om å sikre seg den aldrende midtbaneterrieren.

Ellers kjører nyopprykkede Sampdoria og Ciro Ferrara på for å sikre seg Alessandro Crescenzi. Det gode forholdet mellom Sabatini og Sensibile kan være avgjørende for at spilleren havner i Sampdoria fremfor Pescara hvor det lenge så ut som den blonde backen var på vei.

David Pizarro skal ha vært lysten på en overgang til Fiorentina, men Montella og Pradé skal ha bestemt seg for å satse på andre navn. Det ryktes nå at chileneren er på vei tilbake til Sør-Amerika, nærmere bestemt Argentina og River Plate.