Gazzetta: – Balzaretti klar for Roma!

Oppdateres fortløpende i bunnen av artikkelen

Balzaretti skal være klar for Roma, ifølge Gazzetta dello Sport

Mye tyder på at Federico Balzaretti kan være i ferd med å bli Roma-spiller. Påstanden kommer fra flere hold, deriblant TuttoMercatoWeb og Sky Sport, som begge hevder at Balzaretti og Roma har kommet til enighet om en treårskontrakt. Det meldes også at Roma og Palermo sannsynligvis kommer til enighet i løpet av de neste timene.

Helt udramatisk skal det likevel ikke være. Selvfølgelig ikke. Midt i begivenhetenes sentrum finner vi tross alt Maurizio Zamparini, som i sedvanlig stil har ment mye om mangt i løpet av dagen i dag. I et intervju med Radio Radio tidligere i dag, forklarte Zamparini at Balzaretti er svært nær en Roma-overgang. Litt senere i samme intervju fulgte han opp med å vurdere den prosentvise sannsynligheten til moderate 45%. De øvrige prosentene har han fordelt på Napoli (10%) og sin egen klubb (45%). Til syvende og sist ligger valget tilsynelatende i spillerens egne hender.

Palermo har tilbudt Balzaretti en ny treårskontrakt med €1.2m i årslønn, samt lovnader om en rolle i administrasjonen ved endt spillerkarriere. Balzaretti selv er imidlertid ikke overbevist, skal vi tro ettermiddagens rapporter. Lengre nord, i hovedstaden, er Roma forberedt på å tilby mer penger og kanskje viktigst av alt: en enklere reiserute når han skal besøke sin frue i Paris. Og dermed ser Balzaretti ut til å foretrekke Roma; en klubb med et spennende prosjekt som gjør privatlivet noe lettere.

Utover tirsdag ettermiddag har stadig flere kilder meldt om en nært forestående overgang. Senest Gazzetta dello Sport-journalist Carlo Laudisa: «Balzaretti går til Roma. Roma har en avtale med Palermo på €4.5m. Balzaretti signerer en treårskontrakt på €1.5m i året.»

Så får vi se. Det er tross alt Maurizio Zamparini!

OPPDATERT 17:55

Gazzetta dello Sport skriver at Federico Balzaretti er Roma-spiller. Avisens hjemmeside levner liten tvil:

18:30: Corriere dello Sport

«Alle detaljer har blitt tatt hånd om: Federico Balzaretti er Romas nye venstreback». Corriere dello Sport skriver at Roma betaler €4.5m med bonuser opp til totalt €5m. Balzaretti signerer kontrakt til 2015 med en årlig lønn på €1.5m. Venstrebacken skal ha fått litt dårlig samvittighet av Palermos gode tilbud og store velvilje, men til slutt lot han seg lokke av Sabatini, som han har et svært godt forhold til.

19:25: Sky ikke helt enige

Ifølge Sky Sport, ved Gianluca Di Marzio, er ikke avtalen i boks slik som både Gazzetta dello Sport og Corriere dello Sport påstår. Balzaretti har riktignok valgt Roma, ifølge TV-kanalen, men en avtale mellom Roma og Palermo er fortsatt ikke helt i mål.