Påminnelse om frist for skribent-søknader

Det nærmer seg midten av august i Italia. Den kvelende sommervarmen er i ferd med å avta, solbrente og kulturmette turister vender nesa hjemmover og romerne tar tilbake til hovedstaden. Kampfiksingsskandalen ser ut til å begynne å roe seg, hvilket er et sikkert tegn på at det ligger minst enda en hårreisende avsløring om sleipe indonesere, albanere og Laziokapteiner på lur. Seriestart nærmer seg, og alt er som det skal være, med andre ord.

Men før den tid skal redaksjonen her i Roma Club Norvegia utvides litt, og vi oppfordrer nok en gang alle interesserte til å søke. Fristen er som dere sikkert vet 15. august, hvilket ikke er lenge til i det hele tatt, så sitter du inne med et glødende engasjement for Roma og supporterklubben er det bare å sende inn en søknad til webmaster@asroma.no.

Jo mer du kan om klubben og Serie A generelt jo bedre er det selvsagt, men tilgjengelighet og godt språk vil vektlegges. Gode engelskkunnskaper er et must, og italiensk er selvsagt et stort pluss. Ikke nøl med å ta kontakt selv om du ikke har erfaring fra lignende prosjekter: vi gir deg gjerne litt individuell oppfølging i starten og hjelper deg med å komme skikkelig i gang.

Så, hva venter du egentlig på… ?

Daje Lupi!