Medlemspakken snart i din postkasse!

I begynnelsen av neste sendes medlemspakkene ut til medlemmer av Roma Club Norvegia. Har du ikke meldt deg inn i supporterklubben eller fornyet ditt medlemskap? Gjør det nå og få medlemspakken før seriestart!

Meld i fra om adresseendring ved å sende en e-post til rcn@asroma.no!

Er du tidligere medlem men har fortsatt ikke fornyet ditt medlemskap? Forny ditt medlemskap på 1-2-3 nå! Her er alt du trenger:
Beløp: 200,-
Kontonummer: 1503.17.84147
KID/melding: Ditt navn/medlemsnummer

Er du ikke tidligere medlem kan du melde deg inn i supporterklubben ved å klikke her.

For ordens skyld, her følger fordelene ved medlemskap i Roma Club Norvegia, sesongen 2012/13:

  • Minnebrikke 2GB Roma Club Norvegia  – Minnebrikken utgjør basisen i medlemspakken.
  • Vimpel Roma Club Norvegia  – Den første offisielle vimpelen til Roma Club Norvegia! Alle organisasjoner med respekt for seg selv må på et tidspunkt tilby en vimpel. Åpne opp medlemspakken, stapp vimpelen halveis ned i shortsen som Totti, og gå bort til veggen på gutterommet, badet eller over peisen i stuen og heng den opp!
  • Canal+ – Gratiskode til en valgri Serie A kamp på csports.no
  • Rett til å søke om billetter på Olimpico  – Som i fjor tilbyr vi våre medlemmer å kjøpe kampbilletter gjennom Roma Club Norvegia. Billig og enkel løsning som mange allerede har benyttet seg av.
  • Medlemsskriv  – I pakken som vi sender ut vil det også være et medlemsskriv vedlagt på minnebrikken. I dette skrivet kommer det masse relevant Roma-stoff, samt nyttig informasjon når man skal på fotballtur til Roma
  • Tilbud på Josimar  – Husk også at vi samarbeider med fotballbladet Josimar! Årsabonnement med 10 utgaver sendt rett i postkassen koster 599 kr i året og kan tegnes her: http://abo.josimar.no/supporterklubb /. Du kan da velge å sponse Roma Club Norvegia med 10% av årsprisen.

Lurer du på noe i forbindelse med supporterklubben? Vennligst skrive en e-post til oss på rcn@asroma.no eller bruk kommentarfeltet under.