Marquinhos vil til Roma

Roma og Corinthians er i forhandlinger om Marquinhos (18)

18 år gamle Marquinhos ser ut til å bli Romas neste signering. Midtstopperen har spilt en rekke kamper for Corinthians i den brasilianske ligaen, og har tidligere vært kaptein for Brasils u17-landslag. Marquinhos vil nå til Roma, og har relativt hårete mål.

– Jeg tror jeg hadde fått mer rom i Roma, hvor det bare er Burdisso og Castan foran i rekken. Corinthians vet hva jeg vil og er klar til å forhandle. Nå får vi se. Jeg ønsker å spille, forteller han til brasilianske Lancenet.

Forhandlingene bekreftes også av direktør De Andrade i Corinthians, selv om han tilsynelatende har en litt annen forståelse av hva denne overgangen vil innebære for Roma.

– Vi diskuterer med Roma, ja. Vi ønsker et lån, slik at spilleren kan få mer erfaring. Det vil være bra for han å få erfaringer fra Europa og en annerledes liga. Dette vil være bra for Corinthians ettersom han vil komme tilbake med mer erfaring. Kort og godt noe alle vil tjene på, sier han ifølge Globo Esporte.

Roma er naturligvis ikke interessert i å fungere som et lærested for Marquinhos, og forhandler i skrivende stund om opsjon på kjøp ved fullført lån. Ifølge rapportene kan enigheten komme i løpet av helgen.