Ag. Pjanic: «Vi takket høflig nei»

Det blir ikke helt stille rundt Romas juveler, selv ikke etter at De Rossi benektet mulighetene for en overgang til Manchester City. Daily Mail skriver i dag at Tottenham er interessert i Miralem Pjanic, og at en overgang kunne ventes innen helgen. Michele Gerbino, som er tilknyttet spillerens agent Michael Becker, benekter at dette er tilfelle. Interessen var imidlertid reell.

– Ja, jeg kan bekrefte at Tottenham henvendte seg vedrørende Miralem Pjanic, men både Roma og spilleren selv takket høflig nei til forespørselen. Dette er ikke øyeblikket for å bevege på seg eller vurdere andre tilbud. Gutten har viet seg til dette prosjektet og ønsker først av alt å gjøre det godt for Roma. Videre ble budet avslått av Roma, så det blir ingen overgang, forklarer han til Tuttomercatoweb.

Pjanic ble tidlig trukket frem som en dårlig match for Zemans indreløperposisjon, men spådommen har blitt gjort til skamme i løpet av sommeren. Slik det ser ut ligger Pjanic an til å bli en særdeles viktig brikke, også i årets Roma. Og Pjanic stortrives.

– Pjanic er meget positiv til tilværelsen i Roma. Han tilpasset seg veldig lett til livet i Italia, noe man ser gjennom hvor kort tid det tok for ham å lære seg italiensk. Han trives meget godt i Roma, slår Gerbino fast.