Goicoechea bekrefter overgang: «Jeg er veldig glad»

Mauro Goicoechea bekrefter til den uruguayanske avisen Ovacion at han kommer til å spille for Roma i tiden som kommer: «Jeg er veldig glad, jeg opplever et veldig viktig øyeblikk og klarer nesten ikke å vente til jeg får papirene og kan reise. Jeg måtte vente i to uker, men heldigvis løste det seg for det beste.»

Hvilke dokumenter han snakker om , er ikke kjent, men det kan muligens ha sammenheng med EU-reglementet i Serie A. Italienske klubber kan nemlig kun signere to spillere uten EU-pass hver sesong, og Roma har allerede fylt kvoten med Leandro Castan og Dodô.

Et annet spørsmål er hvilken rolle Goicoechea kommer til å spille i Roma. Blir han første- eller tredjekeeper? Betyr det at Stekelenburg er på vei ut, eller betyr det at Tomas Svedkauskas flyttes ned til Primavera-fotball? Disse spørsmålene forblir ubesvart, men i løpet av dagen har det kommet nyheter som kanskje forklarer noe.

Angelo Di Livio avslører overfor Radio Mana Mana at Stekelenburg har en alvorlig skade i skulderen som krever operasjon og vil sette hollenderen ut av spill i hele 6 måneder. Di Livio hevder videre at dette kan medføre et salg av sisteskansen, uten at det virker særlig logisk. Hvem vil vel kjøpe en keeper som blir ute i 6 måneder?

Det gjenstår å se hva utfallet av dette blir, men én ting synes i alle fall å være sikkert: Mauro Goicoechea blir Roma-spiller, noe han også gleder seg til: «Jeg har fortsatt å trene som alltid for å være klar. Når jeg kommer til Roma skal jeg ta kontakt med Emiliano Alfaro (Lazio-spiller, red.anm) som jeg spilte med på ungdomslandslaget. Han kommer til å hjelpe meg.»

Oppdatert 18:00: Sky-journalist Angelo Mangiante benekter at Stekelenburg trenger operasjon. Han skal ha fått bekreftelse fra støtteapparatet på at dette ikke er tilfelle og at Stekelenburg trener som normalt.