Goicoechea inn, Stekelenburg ut?

Stekelenburg har vært gjenstand for mye rykter i sommer, mye grunnet en gryende skepsis til hvorvidt han passer inn i Zemans fotballfilosofi. Ryktene kommer neppe til å kjølne de kommende dagene, da Roma etter sigende er nær signering av uruguayanske Mauro Goicoechea.

Goicoechea skal være håndplukket av Zeman, kanskje på grunn av måten han setter i gang spillet (se video nedenfor). Ifølge Gianluca Di Marzio er den uruguayanske keeperen allerede i Italia og venter kun på et klarsignal før han tilslutter seg AS Roma. Roma kommer ifølge samme kilde til å betale 650 000 dollar for keeperen, som til daglig spiller for Danubio i hjemlandet sitt.

Tottenham skal samtidig være interessert i Maarten Stekelenburg dersom de ikke kommer til enighet med Inter om en overgang for Julio Cesar. Robert Jansen, hollenderens agent, legger ikke skjul på at signeringen av Goicoechea kan være problematisk. – Maarten har det veldig bra i Roma, men dersom det skulle komme en annen keeper, ville han åpenbart forlate klubben, sier han ifølge Il Tempo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5U5EUSQOk6Q[/youtube]