Primavera åpnet med tap

Roma fikk en lei start på sesongen da de sesongåpnet med 0-3 borte mot Napoli.

Kampen i seg selv var ganske jevnspilt og begge lag hadde sine sjanser, men det var kun Napoli som omsatte sjansene i mål.

Napoli tok ledelsen på et tvilsomt straffespark halvveis i første omgang ved Roberto Insigne (bror til Lorenzo Insigne). Kun ti minutter senere la samme mann på til 2-0 og dette var også  stillingen til pause. Til tross for mange store sjanser, klarte aldri Roma å svare og da Novothny la på til 3-0 på overtid så var det over.

Etter de to siste suksessesongene har det i sommer blitt ekstra mange utskiftninger i Roma leiren. Dette skyldes en ny regel som skyver maksimum aldersgrense ned fra 20 til 18år. Dette betyr en helt ny gruppe med mange nye fjes. Svedkauskas, Vieira Leonardo, Somma, Yamnaine, Lucca og Bumba er alle hentet inn.

Trener Alberto De Rossi hadde følgende å si etter kampen:

«Jeg synes ikke vi fortjente å tape 3-0. Det var en jevnspilt kamp og vi hadde skapte flere store målsjanser. Vi var alene med keeperen deres 4 ganger, men klarte ikke å score. Dette var ikke våres dag».

«Vi er en ny gruppe med mange nye spillere, så det vil ta tid før det setter seg. Men vi ser framover og tenker kun på neste kamp.»

Napoli – Roma 3-0
Mål: Insigne (2), Novothny

Roma: (4-3-3) Svedkauskas; Somma, Rosato, Carboni, Yamnaine;  Cittadino, Lucca, M.Ricci; Frediani, Ferrante, Bumba (55′ Ferri).

Til helga blir det nye sjanser når Roma tar imot Reggina på Campo di Bartolomei!