Roma gambler: I kontakt med Giuseppe Rossi

Bojan ut…

I en noe overraskende vending forsvant Bojan til Milan i går. Overgangen er foreløpig ikke offisiell, men katalaneren har i formiddagstimene gjennomført den medisinske testen uten problemer. Trolig kommer bekreftelsen i løpet av dagen.

Roma eier Bojan, men overgangssummen (€12m) skulle opprinnelig bli betalt først sommeren 2013. På samme tid har Barcelona obligatorisk klausul om å kjøpe tilbake for €13m.

Resultatet av denne kabalen er at Roma og Barcelona fremskynder planene for 2013 og Barcelona kjøper Bojan tilbake nå for €1m. Bojan blir dernest lånt ut til Milan (fra Barcelona) med opsjon på kjøp.

Giuseppe Rossi inn…?

I en kanskje vel så overraskende vending ser det ut til at Roma slenger seg etter Giuseppe Rossi som erstatter for den katalanske floppen. Dette til tross for at Giuseppe Rossi er ute med korsbåndsskade og ventelig ikke er tilbake på banen før årsskiftet.

Eller kanskje nettopp på grunn av dette.

For Rossi var nemlig et hett navn på overgangsmarkedet forrige sommer og verdsatt til et sted mellom 25 og 30 millioner euro. Med skaden og Villarreals nedrykk har prislappen falt dramatisk og Roma kan stå overfor en potensiell gambling: å plukke opp Giuseppe Rossi for et beløp i underkant av €10m.

Og kontakten skal allerede være på plass. Gazzetta dello Sport skriver i ettermiddag at de to partene skal ha innledet en dialog. Samtidig skriver calciomercato.it at spillerens agent, Federico Pastorello, er observert på ATA Hotel Executive i Milano. Hotellet fungerer som en hub for de involverte partene i det italienske overgangsmarkedet.

Med andre ord: det ser ut til at Roma gambler. På en korsbåndsskadet Giuseppe Rossi.