Calcio Mercato: Innspurten i tempo reale!

Overgangsvinduet stenger fredag 31.august kl 19:00 og sportssjefene har inntatt ATA Hotel Executive i Milano. Her følger oppdateringer fra de siste timene på overgangsmarkedet. Vi kommer til å trappe opp dekningen dersom det begynner å skje noe, men i skrivende stund er det svært, svært lite som tyder på at det blir en sirkus som i fjor sommer.

21:30, Sky Sport – Walter Sabatini har ankommet ATA Hotel i Milano. Fiorentina kommer ikke til å hente Marco Borriello.

17:10, Sky Sport – Marco Borriello er på vei til Milano.

16:40, Romanews.eu – Fiorentina ønsker Borriello på gratis lån. Roma ønsker imidlertid å sende Borriello vekk på permanent basis. Roma foretrekker Wolfsburg eller Espanyol.

16:00, Calciomercato.it – Sabatini og Branca (Inter) i samtaler på et hotell i Milano vedrørende unggutten Ceccarelli og muligens Borriello.  Samtidig hevder andre journalister at Sabatini ikke er i Milano for øyeblikket

15:30, Generelt – Noen rykter her og der om diverse spillere. Dog veldig lite konkrete nyheter. Det ser ut til at Marco Borriello er nøkkelen for at noe mer skal skje.

15:00, Voce Giallorossa –  Tiberio Cavalleri, agenten til Marco Borriello, bekrefter møte i løpet av ettermiddagen: «Ja, jeg kan bekrefte at det kommer til å være et møte i ettermiddag mellom Sabatini og min assistent. Jeg kan ikke si om Borriello blir i Roma eller ei.» De siste ryktene vil ha det til at Roma prøver å dytte Borriello i retning Wolfsburg eller Espanyol, som begge er interesserte. Borriello, på sin side, foretrekker å bli i Italia og har allerede avslått tilbud fra QPR.