Notiser 9/9


Skadesituasjonen til Daniele De Rossi er noe som har vært i mange Romanistis hode i dagene siden Italias uavgjortresultat mot Bulgaria før helgen. Republicca melder i dag at dommen ligger på rundt 3 ukers fravær, noe som må sies å væreen aldri så liten lettelse for de mest pessimistiske av oss. Il Capitano Futuro blir da høyst sannsynlig ikke å se på banen borte mot Juventus den 29. september. Dette selvsagt i tillegg til kampene som leder opp til denne, nemlig mot Bologna (h), Cagliari (b) og Sampdoria (h). Når de rødblå bologneserene kommer på besøk neste helg vil Zeman også stå uten skadede Balzaretti, Dodo og Bradley i tillegg til Osvaldo som er suspendert.

I andre nyheter kan vi også melde at Roma har inngått en avtale med det sveitsiske motehuset Phillip Plein, som har fått i oppdrag å designe de formelle klærne til klubben. Dette er selvsagt nok et markedsføringstrekk av Romas nye ledelse, og innebærer blant annet at spillerne stiller opp på moteshow og i moteblader for motehuset. Phillip Plein sier selv til asroma.it at han vil bruke sin stil til å skape et bilde av hvert medlem av stallen som en «moderne gladiator,  med et nytt image som vil gjøre ham attraktiv, uovervinnelig og beundret av alle, både av og på banen». Kanskje får vi til og med få se Zdenek Zeman i dress på banen igjen?