Destro scoret for Italia

Daniel Pablo Osvaldo og Mattia Destro startet sammen på topp da Italia tok i mot Malta hjemme i Modena. Italia hadde behov for tre poeng etter 2-2 borte mot Bulgaria i Sofia i første runde, en kamp hvor Osvaldo noterte seg for to scoringer.

Destro ville ikke være dårligere enn sin lagkamerat og brøt gjennom Maltas forsvarsmur allerede etter 5 minutter. Fra kloss hold fikk han ballen bak keeper og ungutten kunne feire sitt første landslagsmål for gli azzurri.

Malta hadde kommet til Modena for å forsvare seg til poeng, noe de gjennomførte på en god måte. Arbeidsvilkårene for de to Roma-spissene og trequartista Diamanti var svært dårlige, selv om Italia kom farlig frempå ved flere anledninger. Det skulle imidlertid gå helt til overtid i andre omgang før hjemmepublikummet fikk flere scoringer å juble for. Atalanta-back Peluso noterte seg for sin første, og kanskje også siste, scoring på landslaget. Det er verdt å nevne at Peluso ble hentet inn i troppen da Romas Federico Balzaretti meldte forfall på grunn av skaden han pådro seg mot Inter.

Italia har nå fire poeng på to kamper og stø kurs for VM i Brasil i 2014.

[youtube height=»HEIGHT» width=»WIDTH»]http://www.youtube.com/watch?v=Xa_qnrr5e48[/youtube]

 

Vi kan også legge til at Miralem Pjanic kom på scoringslisten etter assist fra Edin Dzeko i Bosnias 4-1-seier over Latvia i går.