Småplukk fra Roma

Etter landslagspausen er det på søndag klart for ny runde i Serie A for Roma, og det er Bologna som kommer til Stadio Olimpico for å prøve å hindre Zemans menn å ta full pott foran hjemmefansen. Destro vil få sin debut foran Curva Sud, og Roma-fansen håper han fortsetter der han slapp for Italia i midtuken. Osvaldo er som kjent suspendert etter det meget strenge røde kortet i forrige serierunde, og Totti sliter med en ankelskade, og det er usikkert om han er klar. Il Capitano spilte en helt enorm kamp mot Inter, og vil nok mer enn gjerne være med fra start når Roma skal jakte sin første trepoenger på hjemmebane for sesongen.

 

Til tross for den svake åpningskampen mot Catania er det all grunn til å være optimistisk på Romas vegne. Inter-kampen viste virkelig hva laget står for når de får spillet til å sitte, og tidligere nevnte Totti var en gigant på banen. Med Osvaldo ute, er det duket for en mulig trio på topp i form av Totti – Destro – Lamela/Lopez. Giuseppe Giannini, et kjent navn blant Roma-fans, påpekte et viktig moment tidligere i uken da han sa at Roma er det eneste av topplagene som ikke er involvert i Europa denne sesongen. «Dette er en stor fordel, og gir laget mulighet til å jobbe i ukene med detaljer, og være forberedt på alle utfordringer», sa den tidligere Roma-kapteinen.

 

Alessandro Florenzi er i ferd med å signere ny kontrakt med Roma, noe som vil gi den meget lovende midtbanespilleren en betydelig bedre lønn enn på det nåværende tidspunktet. Per dags dato er han den lavest lønnede i troppen, til og med bak spillere som Junior Talle, Lucca, Marquinhos og nyinnkjøpte Goicoechea. På motsatt side av lønningslisten befinner ikke overraskende De Rossi og Totti seg, men førstnevnte øverst, mens Burdisso, Pjanic, Osvaldo og Castan følger etter Il Capitano.

 

På skadelisten befinner fremdeles Dodo, Bradley, Balzaretti og De Rossi seg, men skadene til Balzaretti og De Rossi ser ut til å være mindre alvorlig enn først antatt.