Florenzi nærmer seg forlengelse

Med to scoringer allerede denne sesongen har Alessandro Florenzi vist at målteften han viste for Crotone i fjor ikke var et blaff. Ei heller et direkte resultat av at han spilte mot svakere motstand. Den unge midtbanespilleren scoret både mot Inter og i helgens kamp mot Bologna, og for dem som har sett kampene i år tyder alt på at Roma sitter på en kommende verdensstjerne. Store ord? Det er meget mulig, men Florenzi har på ingen måte virket som en spiller på 21 år i sesonginnledningen. Med en løpskraft mange av hans eldre kolleger i Serie A kan misunne han, har han vært overalt på banen for Roma i seriestarten. Se gjerne på hans involvering i forkant av Osvaldos perle av et mål mot Inter for å se hvor kald denne unge gutten også er i oppygningsspillet i eget forsvar. Florenzi var 3 år gammel da Francesco Totti scoret sitt første mål for Roma den 4. september i 1994. Knappe 9 måneder var gått etter fotball-VM i Italia i 1990 da Florenzi ble født i mars 1991, og fortsetter fremgangen han har vist til nå er det slett ikke umulig at Prandelli må se seg nødt til å hente Romas nummer 48 inn i a-lagstroppen før VM 2014 blir sparket i gang i Brasil. Lenge før.

 

Agenten til Florenzi, Alessandro Lucci, bekrefter at klubben er i gang med prosessen med å fornye kontrakten til midtbanejuvelen, som pr. dags dato er på en minimumslønn. Kontraktsforhandlingene skal være av den enkle typen. Klubben vil forlenge, og Florenzi vil bli. Lucca forteller at Sabatini bl.a. sendte Florenzi på lån nettopp for at spilleren skulle få utvikle seg i et godt miljø, og at han føler seg sikker på at klubben har troen på gutten. Zemans disposisjoner på midtbanen denne sesonginnledningen tyder definitivt på dette, og Lucca uttaler at det ligger til rette for en kontraktforlengelse i løpet av september.