Totti usikker mot Cagliari?

 

Flere av de italienske storavisene har i ettermiddag meldt at Franscesco Totti i dag trente alternativt grunnet problemer med sitt høyre lår. Selvsagt er ethvert problem med enhver del av Tottis høyreben en kilde for hodebry for Zdenek Zeman, og  kapteinens tilstedeværelse på banen mot Cagliari søndag kveld er i skrivende stund høyst usikker. Om dette skulle være tilfelle er våre kaptein bare sistemann i en lang rekke andre spillere utilgjengelige for innvielsen Cagliaris nye ”Is Arenas”,  allerede gjort opp av De Rossi, Osvaldo, Dodo, Bradley og Perrotta.

Man kan dermed si at angrepsrekken begynner å se noe tynn ut, og det kan se ut som om angrepstrioen som går ut på banen på mandag vil bestå av Lamela, Destro og Lopez, et trekløver som må sies å ha en nærmest rekordlav gjennomsnittsalder. Når det er sagt har alle disse vist prov på sitt eksepsjonelle talent.  Serieåpningen til Cagliari har heller ikke vært spektakulær, og øybeboerne har sluppet inn mål i alle de tre kampene hittil i sesongen (ikke ulikt Roma).

Ellers verserer det på sedvanlig vis løse rykter om mulige overganger i vintervinduet, og Newcastles Davide Santon er igjen et navn som ofte blir nevnt i samme setning som Roma. Muligens er dette bare en naturlig reaksjon fra pressen etter kritikken som har blitt rettet mot Ivan Piris’ noe skuffende prestasjon mot Bologna sist helg, men det kan knapt være mye uenighet om at flere alternativer på høyreback burde være en prioritet over nyttår.

Vi oppdaterer om Il Capitanos situasjon så fort informasjonen kommer ut. Ellers ønsker vi fra redaksjonen alle en riktig god helg, gjort komplett med en seier på søndag, selvsagt. Forza Roma!