Tippekonkurranse: Juventus – Roma

Det er spennende tider i vente for deg som medlem av Roma Club Norvegia. Vi har handlet inn spennende produkter fra AS Roma Store du kan vinne ved å delta i våre konkurranser. Er du ikke medlem i Roma Club Norvegia? Fortvil ikke. Du kan melde deg inn når som helst, men vær snar om du vil delta i vår første konkurranse. Lørdag 29. september kl. 20:45 møtes nemlig favoritten Juventus og outsideren Roma til dyst i Serie A. Det er samtidig en kamp hvor du kan vinne et stilig Romaskjerf (bilde under).

Her følger reglene. Les nøye igjennom dem.
1. Du får 3 poeng ved å tippe riktig.
2. Du kan få 1 poeng ved riktig utfall på nummer 2 og 3.
3. Skriv hele resultatlinjen på nummer 2 og 3. Ikke skriv kun resultatet. (F.eks. Juventus 0-0 Roma)
NB! Fristen for å levere inn er 45 minutter før kampavspark, med andre ord; 20:00 lørdag 29. september. Lykke til!

[contact-form-7 id=»10504″ title=»Tippekonkurranse»]