Notiser 09/10

 

Mattia Destro om Roma-karrieren

Mattia Destro hadde en meget god start på Roma-karrieren med flere scoringer de første treningskampene i sommer, men etter at alvoret tok til har det gått litt i stå for den svært lovende italieneren. Mange Romanisti har uttrykt sin frustrasjon rundt dette, men hovedpersonen selv tar det med stor ro at målene ikke akkurat har kommet som perler på en snor så langt.

Også Zeman har tro på at 21-åringen snart får hull på byllen, om man skal tro Destros agent Renzo Contratto: «Jeg forstår ikke all kritikken han har fått. En spiller kan ikke bli dømt kun utifra hvor mange mål han scorer, det går også på hvordan han presterer ute på banen. Han spilte en solid kamp mot Atalanta, noe Zdenek også ga uttrykk for.»
«Mattia er kjent med hvor sterke konkurrenter han har om spissplassen, og han er definitivt beredt på å jobbe for å få den tilliten han føler han fortjener.»

 

Osvaldo om vrakingen

Selv om Osvaldo også denne gangen er tatt ut i Cesare Prandellis landslagstropp, betyr ikke det at han får klippekort på spissplassen i Romas 4-3-3-formasjon. Den argentiskfødte spissen er heller ikke av oppfatning at det er noen slik sammenheng, så han respekterer de avgjørelses Zeman gjør før hver kamp.

«Det eksisterer ikke noe underliggende problem med at jeg ikke ble valgt for Atalanta-kampen. Jeg har sterke spisskolleger som jeg respekterer. Erik Lamela er et at de største talenene i argentisk fotball, og Francesco Totti er en av de beste italienske spillerne gjennom alle tider.  Det sier seg selv at man må være tålmodig og bare jobbe videre for å få så mange muligheter til å vise seg fram som mulig.»

 

Bradley til Valencia?

Selv om amerikaneren ikke har vært noen umiddelbar stormsuksess i Roma-trøya, så har han allikevel rukket å tiltrekke seg oppmerksomheten til Valencia. Bradley sier selv at han er smigret av tilbudet fra Valencia, men at det ikke er aktuelt for han å skifte til spanjolene, klubben som Fernando Gago som kjent tok veien til i sommer.

Amerikaneren, som nylig ble far, har ingen planer om å flytte fra Roma, en by som han etter sigende trives veldig godt med å oppholde seg i. Bradley har fått mye skryt fra Zeman for arbeidet han legger ned på treningsfeltet, og sjefen selv var meget glad for at det ga lønn for strevet med scoring mot Atalanta.

 

Kilde: Channel4