En rolig helg

[gdl_gallery title=»GALLERY_TITLE» width=»IMAGE_SRC» height=»IMAGE_HEIGHT» ]
Så blir det en lite innholdsrik helg for oss som ikke har noe landslag. Dvs. landslag som vi orker å heie på. Da kan man likså godt heie på damelandslaget, for det er tross alt en helt annen idrett landslaget nevnt ovenfor (altså herrenes)bedriver. Men det er en annen historie.

Det er kun 8 Romaspillere som skal ut i aksjon; hele fire for Italia (Destro, Osvaldo, De Rossi og Balzaretti), Pjanic og Stekelenburg, som vanlig, for sine respektive Bosnia og Nederland (ikke Herzegovina som mange tror), Ivan Piris for Paraguay, og noe overraskende Leandro Castan, som kommer inn i Braslis landslagsvarme for første gang.

Forsvarspilleren har faktisk ikke ungdomslandskamper for hjemlandet, og er tatt opp i troppen etter en stødig og myndig introduksjon til Serie A. Det faktum at spilleren er rask, gjør det lett å trekke sammenligninger til en gammel kjenning vi husker som Juan. Om Castan i det hele tatt får spille, er heller tvilsomt, da han konkurrer med Thiago Silva, hårfine David Luiz og mindre kjent for oss i Europa; Dedé fra Vasco.

Til orientering skal VM-vertene møte Irak og Japan de nærmeste dagene i Oktober.

Og de nærmeste dagene i oktober vil nok alt gå som normalt i Romaleiren. Etter at overgangsvinduet har vært lukket i hele 41 dager, er ingenting mer vitalt enn nettopp overgangsrykter. De aller fleste er det selvsagt ikke hold i, men slik som den moderne fotballen utvikler seg, er det vanskelig å være sikker.

Etter vrakingen av Osvaldo og De Rossi foran Atalantakampen, er det selvsagt disse som er i sentrum av oppfinnsomheten. Gode fotballspillere blir som regel linket opp mot Manchester City, og dette er intet unntak. Beklager at jeg benyttet ordet oppfinnsom tidligere. I tillegg har man Destro, som ifølge pressen, ikke har levert varene. Noe som er snodig, i og med at Zeman har vert restriktiv med å gi guttungen permanent leveringsrute. Man legger gjerne til at Destro, med sin gode bevegelse på høyrekanten, var med på å åpne Inter like lett som en flaske Bonarda – med skrukork.

Så bortsett fra at De Rossi kobles til City og Osvaldo og Desto linkes til <insert top-club> skjer det lite av interesse, bortsett fra det man kunne lese i går om ny stadion. Vi får satse på at samtlige Romere holder seg skadefrie og på bena under landskampene denne helgen.

Torsdag 11/10   kl. 20:30               Brasil – Irak
Fredag 12/10     kl. 19:00               Armenia – Italia
kl. 20:30               Nederland – Andorra
kl. 21:45               Hellas – Bosnia
kl. 22:30               Colombia – Paraguay

Tirsdag 16/10     kl. 14:10               Japan – Brasil
kl. 20:00               Bosnia – Litauen
kl. 20:45               Italia – Danmark
kl. 21:00               Romania – Nederland

[gdl_gallery title=»GALLERY_TITLE» width=»IMAGE_SRC» height=»IMAGE_HEIGHT» ]
[gdl_gallery title=»GALLERY_TITLE» width=»IMAGE_SRC» height=»IMAGE_HEIGHT» ]
[gdl_gallery title=»GALLERY_TITLE» width=»IMAGE_SRC» height=»IMAGE_HEIGHT» ]