Notiser

Etter landslagspausen er det (endelig) klart for Serie A igjen til helgen, og motstander for Roma søndag klokken 20:45 er Genoa. Mattia Destro får dermed muligheten til å gjøre sitt første mål for Roma mot en av sine tidligere klubber. Både han selv og Roma-supporterne hadde nok håpet at det ikke var situasjonen før kampen, alt ettersom at kampen er så sent i sesongen som 21. oktober. Uansett har Destro ikke gjort seg bort i Roma så langt denne sesongen, men den siste touchen har manglet fra den unge spissen. Osvaldo og De Rossi kommer tilbake fra landslagsopphold med tre nettkjenninger mellom seg, overraskende nok med ledelsen 2-1 til De Rossi. Romafavoritten var benket i forrige seriekamp, men er ventet å være tilbake i startoppstillingen igjen når Roma drar til Genoa for å kjempe om poeng på søndag.

 

Apropos Osvaldo, uttalte nylig den tidligere Roma-spissen Abel Balbo seg om spissen: «Daniel (red.anm: Osvaldo) ble født 32 kilometer fra mitt hjemsted, men jeg synes ikke spillestilen vår er lik. Jeg var egentlig en midtbanespiller, som ble omskolert til spiss etter at jeg kom til Italia. Han derimot har viljen, karakteren og et øye for mål, samt gir han mye for laget. Dette minner mer om Batistuta. Da jeg snakket med Batistuta? I traff ham for noen måneder siden i Argentina, men vi pratet ikke om Osvaldo.»

 

På Trigoria i dag opplevde både Lobont og Perrotta skadeproblemer under trening, men det så ikke noe alvorlig ut for noen av dem. Sistnevnte har fått overraskende mye spilletid (altså mer enn ingenting, altså) den siste tiden. Lobont blir fremdeles nedprioritert til fordel for Stekelenburg, som etter en svak sesonginnledning viste fremgang i Romas forrige kamp i serien mot Atalanta. Castan, Piris, Pjanic, Bradley og Romagnoli var ikke med på treningen grunnet skader/landslagsopphold. Marquinhos kan være i ferd med å banke på døren til en plass i startelleveren til helgen, etter den meget imponerende debuten fra start mot Atalanta, mens Totti på motsatt side av banen håper på å ta tredjeplassen på toppscorerlisten i Serie A for seg selv søndag kveld.