Småplukk fra Roma

Med litt over en måned igjen av høstsesongen begynner så smått overgangsryktene å entre nyhetsbildet igjen i Italia. For Romas del har det vært prat om 17 år gamle Wallace, som også ryktes til Chelsea. Et alternativ kan være en slags Bojan-avtale som fører Wallace til Chelsea rent kontraktsmessig, men til Roma på en låneavtale fra sommeren av. En annen person det har vært småprat om er svensken Andreas Granqvist i Genoa. Forsvarsspilleren skal visstnok ha imponert både Zeman i Roma, og en annen gammel Roma-kjenning, nemlig Luciano Spalletti. Ukene fremover vil nok sannsynligvis mer og mer dreie seg om rykter hva gjelder spillere både inn og ut fra Roma.

 

Det spilles en rekke privatlandskamper i dag, og Michael Bradley tegnet seg på scoringslisten tidligere i dag da USA spilte 2-2 mot Russland. Den amerikanske midtbanespilleren utlignet til 1-1 for USA. En rekke andre spillere er med i sine respektive landslagstropper i kveld.

 

For Italia er Balzaretti i startelleveren som møter Frankrike, mens Florenzi og Destro er å finne på benken. Leandro Castan er med i troppen til Brasil som skal møte Colombia, mens Piris, Pjanic og Tachtsidis er med for henholdsvis Paraguay, Bosnia og Hellas. Bosnia vant 1-0 borte mot Algerie, uten Pjanic på scoringslisten.

 

For Roma-spillerne var det med andre ord et amputert mannskap som returnerte til trening på Trigoria i dag etter en to dagers pause. I tillegg til spillerne på landslagsoppdrag var De Rossi og Osvaldo opptatt med fysioterapi for henholdvis et akillesproblem og en smell i høyrefoten.

 

Neste Roma-kamp er ikke før på mandag, når Torino kommer på besøk til Stadio Olimpico. Kampen spilles 20:45, og vil vises på CMore Fotball.