Melding fra supporterklubben!

Høsten som Romanista har vært både spennende og underholdende. I løpet av de siste ukene har den også blitt ordentlig moro for oss som er glad i Roma. Arbeidet med supporterklubben går jevnt og trutt fremover, og vi håper nå å gjøre et par tiltak for å styrke fellesskapet i Roma Club Norvegia ytterligere. Nærmere bestemt gjennom hvordan vi ser kampene.

1. Har du lyst til å bidra?

Fotball er gøyest med likesinnede, og vi håper at dette i tiden som kommer vil være en naturlig del av tilværelsen som Romanista i Norge. Dessverre har det vist seg at vi i ledelsen ikke alltid har tid til å gjennomføre dette, og derfor søker vi nå medlemmer som ønsker å bidra til et større fellesskap. Dette kan bestå av å arrangere kamptreff på pub eller restaurant, å spille fotball på løkka, eller rett og slett bare bli bedre kjent gjennom sosiale treff. Kanskje vi på sikt har en fast stampub i hver by? Kanskje vi kan ha julebord i forbindelse med en Roma-kamp? Vi har i alle fall mye å gå på her.

Har du lyst til å bidra til dette, ønsker vi svært gjerne å høre fra deg per mail: rcn@asroma.no. I utgangspunktet leter vi etter Romanisti bosatt i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger, men også andre byer der det finnes Romanisti.

2. Gruppetur 2013

Vi er i gang med å planlegge gruppetur til våren. Per nå arbeider vi med å plukke ut noen alternative datoer, herunder derbyet i april, og vi kommer i løpet av romjulen til å sende ut forslag til medlemsmassen. Avhengig av tilbakemeldingene vil vi deretter plukke en kamp og sette sammen et program. Tidlig på nyåret spikrer vi datoen, og da vil det være mulig å melde seg på.