Småplukk fra Roma

I likhet med overfloden av julerelaterte artikler på enhver dagligvarebutikk, er det i førjulstiden en overflod av mer eller mindre løse rykter rund hva som kommer til å skje når overgangsvinduet åpner i januar. Som asroma.no skrev i går, vil det sannsynligvis ikke bli store forandringer i troppen da laget per dags dato virker solid, muligens med unntak av høyrebackposisjonen der Piris står som eneste skikkelige alternativ.

I dagens ryktespalter dreier det seg mest om spillere som muligens er på vei ut. I første tilfelle ryktes det at Miralem Pjanic er ønsket av både Barcelona og Tottenham. Bosnieren har fortjent fått mye skryt for sine prestasjoner de siste kampene, og følgelig kommer noen av ryktene som også var tilstede når han ikke fikk mye spilletid, tilbake. 22-åringen har imidlertid fortalt pressen at han er fornøyd med tilværelsen i Roma, og spesielt med hvordan fansen behandler ham, før han avslutningsvis sa «Selvsagt vet man aldri helt hva som kan skje, men jeg har alle intensjoner om å fullføre kontrakten min». Kontrakten til Pjanic går for øvrig ut i 2015.

En annen herremann som har blitt nevnt hos flere av de litt mindre seriøse medieaktørene i dag er Maarten Stekelenburg, som sies å være ønsket av Fulham. Den nederlanske landslagsmålvakten har fått konkurranse i form av Mauro Goicoechea, men at han skulle forsvinne til England i januar er høyst usannsynlig. Stekelenburgs agent har også kategorisk benektet ryktene i media, og vektlagt at det ikke er noe i veien med hans klients forhold til Zdenek Zeman, noe som tidligere har vært oppe til spekulasjon.

Fra treningsfeltet i dag kunne Corriere dello Sport melde at Daniele De Rossi fikk seg en liten smell og måtte avslutte treningen tidligere i dag, og at Pjanic har trent alternativ som følge av en liten sliteskade. Det er dog ingen grunn til bekymring for noen av de med tanke på helgens kamp i Verona.

God helg!