Zago tilbake til Roma

Brasilianske lancenet.com.br avslørte i kveld norsk tid at Antonio Carlos Zago forlater jobben i Audax til fordel for en fremtid i AS Roma. Den brasilianske midtstopperen spilte for Roma i 5 sesonger, herunder også i Zemans første periode. Til Lancenet forklarer også Zago begrunnelsen bak karrierevalget han nå har tatt:

«På den ene siden er jeg trist fordi jeg ikke fullfører arbeidet jeg startet i Audax, hvor vi kunne spilt Serie A1 neste sesong. På den andre siden er jeg glad for å ha mottatt et interessant tilbud, hvor jeg er et idol, har spilt i 5 år og får anledning til å tre inn i støtteapparatet til Zeman. Det var også han som hentet meg til Serie A. Det blir en viktig erfaring, ettersom jeg får anledning til å ta del i kurs og være en del av det europeiske markedet.»

Zago er ikke den eneste endringen i Roma om dagen. Fungerende CEO Mark Pannes legger som planlagt inn årene, og etter hva asroma.no erfarer skal det være en sterk ansettelse som Roma presenterer tirsdag kl 14:00. Foreløpig er det uklart om Romas nye daglige leder blir italiensk eller amerikansk, men de første ryktene baserer seg på at det er en amerikaner som tar jobben. Dette virker også logisk for å kutte ned avstanden mellom det amerikanske eierskapet og de operasjonelle aktivitetene.