-Stekelenburg vil bort fra Roma

Oppholdet i Roma har ikke gått helt som planlagt for Nederlands landslagskeeper Maarten Stekelenburg. I sin første sesong for Roma klarte han aldri å overbevise supporterne om at de omsider hadde fått en keeper av verdensklasse. I sin andre sesong har han til og med mistet plassen til umeritterte Mauro Goicoechea. Nå hevder flere medier at Maarten Stekelenburg har bedt om en overgang.

Ifølge TuttoMercatoWeb har Stekelenburg vært i direkte samtaler med Fulhams trener Martin Jol i løpet av de siste dagene. Stekelenburg skal allerede ha takket ja til tilbudet, mens Roma foreløpig ikke er særlig interessert i å selge, til tross for et bud på €5m. Av flere årsaker, men fremfor alt fordi Mauro Goicoechea er et høyst usikkert kort. Et kort man ikke føler seg tilstrekkelig trygg på for resten av sesongen.

«Bli her og kjemp for plassen» skal, ifølge La Repubblica, ha vært gjennomgangstonen da Romas sportslige ledelse møtte Stekelenburg og hans agent Jansen tidligere i dag. Men Stekelenburg er ikke overbevist, spesielt fordi han ikke nyter særlig til tillit hos Zdenek Zeman, som tidligere har uttalt at Stekelenburg er for lite deltakende i spillet.

Foruten Fulham, snakkes det nå om en tiltakende interesse fra Arsenal. Det spørs om ikke Roma til slutt lar Stekelenburg få viljen sin. Etter kun halvannet år i klubben.