Milan med bud på Stekelenburg og Destro

AC Milan skal ha lagt inn et bud på 15 millioner euro for Mattia Destro, samt foreslått en byttehandel som innebar Stekelenburg til Milano med Marco Amelia i retur til sin favorittklubb. Begge tilbudene ble blankt avvist av de høye herrer på Trigoria. Roma er ikke interessert i å kvitte seg med Destro til tross for at han enda ikke har slått ut i full blomst, noe som tross alt er å regne med fra en 21 år gammel spiss som slo igjennom for Siena forrige sesong. Stekelenburg har fått beskjed om å konsentrere seg om å vinne tilbake plassen mellom stengene fra Mauro Goicoechea fremfor å tenke på en eventuell overgang. Det virker allikevel sannsynlig at den nederlandske landslagskeeperen kan forsvinne i januar om han ikke får dramatisk med spilletid før transfervinduet stenger. Om nederlenderen forlater Roma skal klubben, som i så mange andre transfervinduer, stå klare til å hente Chievo’s Stefano Sorrentino.

I andre nyheter hevder enkelte spanske medier at Franco Baldini skal ha vært i kontakt med Pep Guardiola. Den tidligere Barcelona-treneren har meldt seg arbeidslysten igjen fra og med neste sesong etter sitt sabbatsår. Det spørs om det ikke står større klubber med mer penger enn Roma og banker på døra til familien Guardiola når inneværende sesong er over.

Osvaldo ser ut til å miste oppgjøret mot Catania søndag. Etter et sammenstøt med Burdisso måtte kneet til Osvaldo til undersøkelse, men det var ikke mer dramatisk enn en kraftig forstuing. Marquinhos har heller ikke trent da han ligger hjemme med forkjølelse og feber. Forhåpentligvis har den unge brasilianeren kvittet seg med sykdommen før laget reiser til Sicilia for å møte motstanderen fra åpningsrunden, Catania. Kampen skal for øvrig dømmes av Antonio Damato. Damato har dømt Roma ved 16 anledninger tidligere, der ni har endt med seier til gladiatorene fra hovedstaden. Damato har dømt Roma ved én anledning tidligere denne sesongen da Roma tapte 2-3 borte mot Aleandro Rosi og Parma. Damato var i særdeleshet stygg med Luis Enrique’s Roma der han sendte tre mann av banen borte mot Fiorentina og ga Osvaldo og Cassetti tidlig adgang til dusjen da Roma tapte 1-4 i Bergamo mot Atalanta. Vi krysser fingrene for at Damato holder kortene i lomma til søndag.