Gruppetur 2013 – Hvilken kamp vil du se?

20110105-050327-224x300 (1)I forbindelse med årets gruppetur ønsker vi å gi årets medlemmer to svært ulike alternativer. Hvilken kamp vi ender opp med blir et resultat av en avstemming her på asroma.no. Ønsker du å delta på gruppetur håper vi derfor at du avgir stemme her. Hvis du ikke har tenkt deg nedover, ønsker vi naturlig nok at du ikke avgir stemme. Hvis kun én av kampene er aktuelle, så må du gjerne avgi stemme for det alternativet som passer deg best.

Alternativ 1: Il Derby della Capitale, 7.april

Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at nettopp denne kampen er et alternativ. Fjorårets gruppetur ble også lagt til derbyet, men endte da i et heller sørgelig resultat. Rent bortsett fra kampen tror vi likevel de fleste hadde det hyggelig. På programmet var det omvisning på Stadio Olimpico, primaverakamp på Trigoria og sosialisering på kvelden. Fyldig referat fra fjorårets tur kan du lese om her!

Alternativ 2: Roma – Pescara, 21.april

Alternativ 2 er et ganske annerledes alternativ. Nærmere bestemt et alternativ som trolig har større sannsynlighet for å ende i smil og latter også etter kampen. Dette alternativet er litt senere på vårparten og Roma beveger seg følgelig over i et enda mer gjestmildt klima.

Forskjellen mellom de to alternativene

Lazio og Pescara er, som vi alle vet, to vidt forskjellige motstandere. Dette betyr også at Roma, både by og klubb, befinner seg i to vidt forskjellige moduser i dagene før kampen. Mens fordelen med derbyet er opplagte (en real storkamp med elektrisk stemning), er fordelen med Roma-Pescara at vi kanskje får et noe fyldigere program utenom kampen. Her kan vi aldri garantere noe langt frem i tid, men på generelt grunnlag er det betydelig større rom for å få til et spennende opplegg dersom ikke AS Roma befinner seg i total lockdown. Slik det ofte er i forbindelse med derbyene.

Da gjenstår det bare å stemme! 

[poll id=»46″]