Notiser

I morges var Roma-spillerne tilbake på Trigoria etter gårsdagens seier i kvartfinalen av Coppa Italia. Til tross for en meget amputert tropp, klarte Roma å slå Fiorentina 1-0 borte, men det måtte ekstraomganger til før avgjørelsen falt. Spillerne som var involvert i kampen i går gjennomgikk en relativt lett trening, mens de resterende (inkludert Taddei og Tachtsidis) drillet skudd og hurtighet. Romagnoli og Totti kjørte personlige treningsprogram, mens Simone Perrotta lekte seg i ribbeveggen i gymsalen. Stekelenburg holdt seg hjemme grunnet et magevirus.

 

Som tidligere annonsert er Zago nå en del av treningsteamet til Zeman. Den tidligere Roma-spilleren (1998-2002) skal være tiltenkt en rolle som defensiv trener, og blir i første omgang ut sesongen. Zago var med da Roma sist van lo Scudetto, sesongen 2000/01.

 

Søndag kveld kommer Inter på besøk til Stadio Olimpico, og det er nå klart at kveldens dommer blir Daniel Orsato. 37-åringen har dømt Roma en gang tidligere denne sesongen, i 4-2 seieren borte mot Genoa. I forrige sesong dømte han Roma tre ganger, hvilket endte med ett tap (Lecce) , en uavgjort  (Juventus) og en seier (Parma). På 10 kamper i årets Serie A har han delt ut 49 gule kort og 2 røde. Bare ett straffe har han delt ut denne sesongen i ligaen. Mange vil nok allikevel huske nettopp denne straffen, hvilket ble tildelt lazio, NOE omdiskutert.