Roma vs. Inter 1-1

Etter to strake nederlag i ligaen hadde Roma fått fornyet selvtillit etter triumfen borte mot Fiorentina i mitdukens Coppa Italia. Inter hadde på sin side også avansert, men reiste til hovedstaden med en tropp så godt som uten spisser.

Roma startet med Goicochea i mål, en bakcrekke bestående av Piris, Castan, Marcos og Balzaretti. På midten utgjorde De Rossi, Florenzi og Bradley trioen etter at Pjanic måte kaste inn håndkleet under oppvarming. På topp startet Totti, Osvaldo og Lamela.

Og det skulle åpne bra. Etter 20 minutter går Bradley noe klønete i bakken, etter at Ranocchia på enda mer klønete vis forsøkte å blokkere skuddforsøket fra amerikaneren, som aldri kom. Det kan diskuteres om det burdevært blåst straffe, men Orsato pekte resolutt på merket. Derfra hadde Francesco Totti få problemer med å fikse 1-0 til Roma.

Etter den gode innledningen falt Roma noe tilbake. Daniele De Rossi og resten av hans mannskap på midten hadde ikke sin beste dag, og tillot Inter initiativet utover i første omgang. Etter flere store sjanser kom utligningen etter at Guarin fortsatte den gode trenden han har vist i det siste, og fikk slått hardt inn på femmeteren. Derfra gjorde Palacio ingen feil og plutselig gikk lagene til pause med 1-1.

I pausen ble Daniele De Rossi erstattet av Tachtsidis, hvorpå grekeren svarte med en forferdelig forestilling. Den unyanserte pipingen fremstod til slutt som velberettiget der han strødde om seg med feilpasninger.

Andre omgang varierte mer i tempo, og Roma fikk med unntak av en kort periode midtveis ikke lagt skikkelig press på laget fra nord. Inter var dyktige til å forsvare seg, men hadde lite å by på fremover. Ganske naturlig kanskje, om en så på det spillermaterialet en hadde til rådighet.

Osvaldo, som tilbragte store deler av andre omgang i offside, hadde flere sjanser til å fikse tre poeng til Roma, men det ville seg ikke. Kampen ebbet i stedet ut med 1-1, noe Inter nok sier seg mest fornøyd med.

I mellomtiden begynner varsellampene for Champions League-deltagelse allerede å blinke i den evige stad.

[youtube height=»HEIGHT» width=»WIDTH»]http://www.youtube.com/watch?v=Y_WWqJlPkio[/youtube]

(ASRoma.no bærer ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider)