Drakamp om Bellomo

p1780q8kvf1499aqo17cuopl1ao03Han kommer fra Bari Vecchia og snakker nesten like grautete som Antonio Cassano. Som spiller minner han kanskje mer om Lorenzo Insigne, med sine kvikke steg og velplasserte langskudd. Fantasistaen Nicola Bellomo er siste avsnitt i drakampen som foregår mellom de italienske storklubbene.

I går så det faktisk også ut til at Bari-spilleren var klar for Roma. La Gazzetta dello Sport skrev at Roma og Bari var i mål med forhandlingene, og at Roma hadde sikret seg deleierskap for €2m (den andre halvdelen tilhører Chievo). Dette viste seg senere å være en prematur konklusjon. Forhandlingene pågår fortsatt, skal vi tro Sky Italia, med både Milan og Inter luskende i bakgrunnen.

– Verken Roma eller Bari har kontaktet meg for å si at overgangen er i mål. Det er kontakt også med Milan og Inter, forteller spillerens agent, Davide Lippi, til Gazzetta Giallorossa. Fordelen Roma har er det særdeles gode forholdet til Bari, som i senere tid har bragt flere spillere sørover på lån, mens Inter har fordelen av at spilleren faktisk er Inter-supporter.

Ellers er det lite nytt om Stekelenburg og Marquinho, som begge så ut til å være på vei bort fra Roma i dette overgangsvinduet. Nå ser det i stedet ut til at begge blir værende til juni. I Stekelenburgs tilfelle fordi interessen rett og slett ikke har vært stor nok. Og Marquinho fordi han ikke kom til enighet med Gremio.

Nico Lopez, toppscoreren i Søramerikas U20-mesterskap, er også et hett navn rundt omkring i Italia. Omtrent halvparten av småklubbene har etterspurt el conejo, men Sabatini sier nei. I dag meldes det også at CSKA Moskva har fått nei fra Roma.

På høyrebackplassen fortsetter navnene å dukke opp, men det blir som regel med navnene. Il Messaggero skriver at Roma har blitt tilbudt Beck av Hoffenheim, samtidig som Mesbah, Cassani og Koch (Zurich) også nevnes. Spørsmålet er hva det ender med 31.januar.