Zeman blir i Roma!

Zeman og Roma har i dag kommet frem til at tsjekkeren får fortsette i jobben. Etter at partene holdt et møte før dagens trening skal de har blitt enige om å fortsette samarbeidet.  Det er snakk om at 65-åringen får fortsette til slutten av sesongen. Zeman har opprinnelig en kontrakt som varer ut 2013/2014 sesongen, men alt tyder på at det blir slutt etter bare en sesong. Sabatini uttalte  i kveld til Roma Channel: «Vi har snakket med Zeman og er tilfredse. Vi skal kjempe sammen»

Zeman trente laget som normalt i dag hvor det ble kjent at Balzaretti var ute i 15-20 dager med en hamstring.  Etter treningsøkta ventet et nytt møte som ikke varte mer enn noen minutter, Zeman forlot så Trigoria uten å gi noen kommentarer til pressen.

Det ryktes dog i at Zeman måtte gå med på et kompromiss for å fortsette i jobben; Stekelenburg må bli brukt og Zeman må integrere De Rossi mer. Partene ble angivelig også enige om at mer kommunikasjon skulle foregå internt framfor eksternt.

En får håpe at den fornyende tilliten gjør at Roma får sin første ligaseier for året mot Cagliari på fredag. Zeman sine lag er kjent for å komme sterkt på vårsesongen og vi får krysse fingrene for at den nåværende 8.plassen blir forbedret.