Gruppetur 2012: Roma – Lazio, helgen rundt 7.april

80 stemmer ble avgitt, og 81% av stemmene gikk til Roma-Lazio. Dermed blir det Il Derby della Capitale også i år! Vi har måttet vente litt lengre enn planlagt med å annonsere dette, rett og slett av hensyn til å få klarsignal rundt billetter. Klarsignal fikk vi, men det var til gjengjeld kun mulig å oppdrive billetter til Tribuna Monte Mario. Dette betyr at vi får en god del bedre sikt enn sist, men også at prisen per billett kommer på 110 euro.

Vi har foreløpig ikke fastsatt noe program til selve turen annet enn sosiale sammenkomster og selvfølgelig kampen. Vi kommer i de nærmeste ukene til å se på muligheten for å snekre sammen noe i samarbeid med AS Roma, men her er det som alltid ingen garantier. I verste fall blir det derbyhelg med gulrøde venner i verdens vakreste by, og det i seg selv er jo riktig trivelig!

Påmeldingsskjema til turen, inklusiv litt praktisk informasjon, vil bli lagt ut i løpet av denne helgen! Ved eventuelle spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på rcn@asroma.no.

NB: Kampdatoen er ikke fastsatt ennå. Det betyr at det finnes en teoretisk mulighet for at kampen blir spilt både fredag og mandag, selv om det etter all sannsynlighet blir lørdag eller søndag. Ta hensyn til dette ifm bestilling av flybilletter.

/Styret, RCN