Påmelding Gruppetur 2013

Etter avstemming blant medlemmene i Roma Club Norvegia ble det bestemt at årets gruppetur blir Roma-Lazio. Kampdatoen er tentativt satt opp til 7.april, men vi gjør oppmerksom på at tidspunktet ikke er spikret ennå. Dette innebærer at kampen sannsynligvis spilles enten 6 eller 7.april (lørdag eller søndag), samtidig som det alltid finnes en teoretisk (om enn svært liten) mulighet for at kampen også spilles enten 5. eller 8. april. Vi håper at kamptidspunktet blir spikret innen et par uker, og vil annonsere dette så snart som mulig.

Programmet til denne turen er ikke satt ennå, men vi vil komme tilbake med mer så snart vi vet noe om dette. Som tidligere nevnt er det ikke alltid lett å få til noe spennende i en derbyuke, og det er i alle fall vanskelig å få italienere til å planlegge noe så langt frem i tid. Vi vil derfor fylle opp programmet etterhvert, men det vil naturligvis bli felles middager o.l., som i tidligere år. Dessuten er våre brødre og søstre fra Sverige, Danmark og Finland også på tur, så det ligger an til å bli en stor skandinavisk familie!

Kampbillettene vil koste 110 euro og er på Tribuna Monte Mario. Andre ting, som hotell og fly, må man selv bestille. Det vil være anledning for å kjøpe billetter til reisefølge som ikke er medlem i supporterklubben. Send inn ett skjema per person og oppgi medlemmets nummer på alle skjemaene. Merk at vi ikke har utømmelig tilgang til billetter, så dette vil være litt innenfor rimelighetens grenser!

For å melde deg på, vennligst fyll ut dette skjemaet, slik at vi får et overblikk over hvor mange billetter vi trenger å få tak i. Ved spørsmål før påmelding kan du kontakte oss på rcn@asroma.no. Ellers har vi opprettet en event på facebook som kan brukes til planlegging sammen med andre Romanisti! Vi sees i Roma!

[contact-form-7 id=»7184″ title=»Gruppetur»]