Offisielt: Avtale mellom Sheikh Adnan Adel Aref al Qaddumi al Shtewi og amerikanerne

Etter kveldens meldinger om at Sheikh Adnan Adel Aref al Qaddumi al Shtewi ikke var den riktige mannen, ba Consob om en redegjørelse fra AS Roma. Consob bryter inn dersom børsnoterte selskaper må avklare en situasjon som har ført til mye spekulasjon i markedet, og i kveld ble Roma oppfordret til å forklare hva situasjonen egentlig er.

«På etterspørsel fra Consob, som følge av mye spekulasjon i media de siste dagene, bekrefter AS Roma SPV LLC, hovedaksjonær i Neep Holding, at det foreligger en avtale med Sheikh Adnan Adel Aref al Qaddumi al Shtewi om hans involvering i eierstrukturen som kontrollerer Neep Holding.»

Med andre ord er James Pallotta i ferd med å få en kompanjong i form av Sheikh Adnan Adel Aref al Qaddumi al Shtewi, som etter mye om og men likevel viste seg å være en styrtrik sjeik. Vi puster lettet ut, og avventer ny utvikling i denne saken.